Mănâncă Pentru Opt Dolari: Coaste Scurte Provensale
Mănâncă pentru opt dolari: coaste scurte provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 868 calorii, 28G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciorba de vită, vinul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte, și Coaste scurte la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mediu sau o cratiță cu fund greu la foc mare. Coaste scurte maro pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Scoateți pe placă.
4
Reduceți căldura la mediu.
5
Adăugați ceapa și morcovii. Saut până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă ierburile, vinul roșu, bulionul, roșiile, sarea și frunza de dafin și se readuce căldura la mare. Aduceți la foc mic, acoperiți și coaceți în cuptor aproximativ 2 1/2 ore, până când sunt foarte fragede, întorcând coaste scurte la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți oala din cuptor și scoateți excesul de grăsime de pe suprafață. Îndepărtați cu grijă coastele scurte pe placă. Aruncați frunza de dafin și aduceți sosul la fierbere la foc mare. Reduceți până când lichidele se îngroașă și reduceți cu o treime, aproximativ 8 minute. Pe foc, amestecați măslinele și gustați pentru condimentare. Întoarceți coastele scurte în oală și încălziți-le. Pentru a servi, împărțiți coastele scurte între două farfurii, sosul de oală deasupra, garnisiți cu pătrunjel (dacă folosiți) și serviți cu pâine franceză crustă.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.