Mănâncă Pentru Opt Dolari: Coaste Scurte Provensale

Mănâncă Pentru Opt Dolari: Coaste Scurte Provensale
Mănâncă pentru opt dolari: coaste scurte provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 868 calorii, 28G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciorba de vită, vinul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte, și Coaste scurte la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mediu sau o cratiță cu fund greu la foc mare. Coaste scurte maro pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți pe placă.
4
Reduceți căldura la mediu.
5
Adăugați ceapa și morcovii. Saut până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă ierburile, vinul roșu, bulionul, roșiile, sarea și frunza de dafin și se readuce căldura la mare. Aduceți la foc mic, acoperiți și coaceți în cuptor aproximativ 2 1/2 ore, până când sunt foarte fragede, întorcând coaste scurte la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți oala din cuptor și scoateți excesul de grăsime de pe suprafață. Îndepărtați cu grijă coastele scurte pe placă. Aruncați frunza de dafin și aduceți sosul la fierbere la foc mare. Reduceți până când lichidele se îngroașă și reduceți cu o treime, aproximativ 8 minute. Pe foc, amestecați măslinele și gustați pentru condimentare. Întoarceți coastele scurte în oală și încălziți-le. Pentru a servi, împărțiți coastele scurte între două farfurii, sosul de oală deasupra, garnisiți cu pătrunjel (dacă folosiți) și serviți cu pâine franceză crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista