Mănâncă Pentru Opt Dolari: Coaste Scurte Provensale

Mănâncă Pentru Opt Dolari: Coaste Scurte Provensale
Mănâncă pentru opt dolari: coaste scurte provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 868 calorii, 28G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciorba de vită, vinul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte, și Coaste scurte la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mediu sau o cratiță cu fund greu la foc mare. Coaste scurte maro pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Scoateți pe placă.
4
Reduceți căldura la mediu.
5
Adăugați ceapa și morcovii. Saut până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă ierburile, vinul roșu, bulionul, roșiile, sarea și frunza de dafin și se readuce căldura la mare. Aduceți la foc mic, acoperiți și coaceți în cuptor aproximativ 2 1/2 ore, până când sunt foarte fragede, întorcând coaste scurte la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți oala din cuptor și scoateți excesul de grăsime de pe suprafață. Îndepărtați cu grijă coastele scurte pe placă. Aruncați frunza de dafin și aduceți sosul la fierbere la foc mare. Reduceți până când lichidele se îngroașă și reduceți cu o treime, aproximativ 8 minute. Pe foc, amestecați măslinele și gustați pentru condimentare. Întoarceți coastele scurte în oală și încălziți-le. Pentru a servi, împărțiți coastele scurte între două farfurii, sosul de oală deasupra, garnisiți cu pătrunjel (dacă folosiți) și serviți cu pâine franceză crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Sezonul GoyaSezonul Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista