Mănunchiuri De Ciuperci Sălbatice
Mănunchiurile de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 90 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați frunze de guler, usturoi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mănunchiuri de ciuperci sălbatice, Mănunchiuri De Ciuperci Sălbatice Cu Ierburi, și Mănunchiuri de ciuperci ' n Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti gulerele intr-o oala mare cu apa clocotita cu 1 lingura de sare pana cand sunt fragede, 6 pana la 8 minute, apoi scurgeti.
Transferați într-un castron cu apă rece, apoi întindeți frunzele, partea inferioară în sus, pe prosoape de hârtie, suprapunându-se ușor marginile tăiate și uscați-le.
Aduceți vinul la fiert cu șalotă, usturoi, 4 linguri de unt, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță medie grea.
Adăugați ciupercile și gătiți, acoperite, la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri, apoi strecurați sucurile de ciuperci în vasul de copt, rezervând ciupercile.
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Movilă aproximativ 1/4 cană de ciuperci în centrul fiecărei frunze de guler. Fold frunze pentru a închide de umplere și de a aranja pachete, laturile cusătură în jos, în 1 strat în vas de copt. Punctați cu untul de lingură rămas și acoperiți cu folie.
Se încălzește în cuptor până când pachetele sunt fierbinți și sucurile clocotesc, aproximativ 20 de minute.
Pachetele pot fi asamblate și puse în vas de copt cu 1 zi înainte și răcite. Aduceți la temperatura camerei înainte de încălzire.