Mănunchiurile de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 90 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați frunze de guler, usturoi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mănunchiuri de ciuperci sălbatice, Mănunchiuri De Ciuperci Sălbatice Cu Ierburi, și Mănunchiuri de ciuperci ' n Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti gulerele intr-o oala mare cu apa clocotita cu 1 lingura de sare pana cand sunt fragede, 6 pana la 8 minute, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați într-un castron cu apă rece, apoi întindeți frunzele, partea inferioară în sus, pe prosoape de hârtie, suprapunându-se ușor marginile tăiate și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aduceți vinul la fiert cu șalotă, usturoi, 4 linguri de unt, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ciupercile și gătiți, acoperite, la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri, apoi strecurați sucurile de ciuperci în vasul de copt, rezervând ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Movilă aproximativ 1/4 cană de ciuperci în centrul fiecărei frunze de guler. Fold frunze pentru a închide de umplere și de a aranja pachete, laturile cusătură în jos, în 1 strat în vas de copt. Punctați cu untul de lingură rămas și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
7
Se încălzește în cuptor până când pachetele sunt fierbinți și sucurile clocotesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Pachetele pot fi asamblate și puse în vas de copt cu 1 zi înainte și răcite. Aduceți la temperatura camerei înainte de încălzire.