Mămăligă savuroasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 289 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină de porumb măcinată grosieră, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mamaliga Mic Dejun Savuros, Cimbru Polenta Cizmar în ploaie, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o cratiță mare, sigură pentru cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați ceapa roșie și sarea și transpirați până când ceapa începe să devină translucidă, aproximativ 4 până la 5 minute. Reduceți focul la minim, adăugați usturoiul și sotati timp de 1 până la 2 minute, asigurându-vă că usturoiul nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Întoarceți focul la mare, adăugați bulionul de pui, aduceți la fierbere. Adăugați treptat făina de porumb în timp ce bateți continuu. După ce ați adăugat toată făina de porumb, acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Gatiti timp de 35 pana la 40 de minute, amestecand fiecare
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
6
10 minute pentru a preveni bulgări. Odată ce amestecul este cremos, scoateți din cuptor și adăugați untul, sarea și piperul. După ce sunt încorporate, adăugați treptat parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți așa cum este, sau turnați polenta în tigaie de tort de 9 pe 13 inci căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
8
Se pune la frigider pentru a se răci complet.
9
Odată setată, întoarceți polenta pe o tăietură și tăiați-o în pătrate, runde sau triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Periați fiecare parte cu ulei de măsline și sotati într-o tigaie antiaderentă la foc mediu sau la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec