Mămăligă prăjită cu sos picant de roșii-busuioc
Polenta prăjită cu sos picant de roșii-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 225 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți crenguțe de busuioc, sare, mămăligă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă Arsă Cu Sos Picant De Roșii De Moștenire, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Sos de roșii-busuioc cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați vasul de copt de 15x10x2 inch pe foaia de copt cu margini.
Combinați 8 căni de apă, 3 linguri de măslineulei și 2 lingurițe de sare în vas. Treptatamestecați în mămăligă.
Așezați foaia de copt cu mămăligă încuptor.
Adăugați piper șise amestecă.
Coaceți 20 de minute. Se amestecă din nouși se întinde uniform.
Coaceți până când mămăliga estefoarte gros, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Coolpolenta la temperatura camerei, 1 până la 2 ore(polenta va deveni fermă). Folosind metalspatula, apăsați mămăliga peste tot până la eventhickness. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Acoperiți cu folie de plastic; rece.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Tăiați polentalengthwise în 4 benzi.
Tăiați fiecarebenzi transversale în 6 pătrate.
Căldură 2tabloons ulei în mare se lipeasca skilletover mediu-mare de căldură. Lucrul înbatch-uri, adăugați pătrate polenta. Saut până la crocant și începe să se coloreze, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați mămăliga pe o foaie mică de copt; se introduce în cuptor pentru a se menține cald. Repetați cu polenta rămasă, adăugând ulei în tigaie, după cum este necesar.
Împărțiți mămăliga între farfurii. Topcu sos cald picant de roșii-busuioc.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de busuioc, dacă doriți.
* Vândut la unele supermarketuri și la magazinele naturalfoods și piețele italiene. Dacă nu este disponibil, înlocuiți o cantitate egală cu făina de porumb galbenă obișnuită.
Vinul Italian este grozav cu sosul picant.Unul de încercat: Montresor NV "Il Veronese"Valpolicella (14 USD), un minunat amestec roșucu arome de fructe uscate și note de vanilie.