Mămăligă prăjită cu sos picant de roșii-busuioc

Mămăligă prăjită cu sos picant de roșii-busuioc
Polenta prăjită cu sos picant de roșii-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 225 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți crenguțe de busuioc, sare, mămăligă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă Arsă Cu Sos Picant De Roșii De Moștenire, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Sos de roșii-busuioc cu mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați vasul de copt de 15x10x2 inch pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați 8 căni de apă, 3 linguri de măslineulei și 2 lingurițe de sare în vas. Treptatamestecați în mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați foaia de copt cu mămăligă încuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți polenta 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați piper șise amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Coaceți 20 de minute. Se amestecă din nouși se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți până când mămăliga estefoarte gros, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Coolpolenta la temperatura camerei, 1 până la 2 ore(polenta va deveni fermă). Folosind metalspatula, apăsați mămăliga peste tot până la eventhickness. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Acoperiți cu folie de plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Tăiați polentalengthwise în 4 benzi.
11
Tăiați fiecarebenzi transversale în 6 pătrate.
12
Căldură 2tabloons ulei în mare se lipeasca skilletover mediu-mare de căldură. Lucrul înbatch-uri, adăugați pătrate polenta. Saut până la crocant și începe să se coloreze, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Subţire-Subţire-
13
Transferați mămăliga pe o foaie mică de copt; se introduce în cuptor pentru a se menține cald. Repetați cu polenta rămasă, adăugând ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Împărțiți mămăliga între farfurii. Topcu sos cald picant de roșii-busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Garnisiți cu crenguțe proaspete de busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
16
* Vândut la unele supermarketuri și la magazinele naturalfoods și piețele italiene. Dacă nu este disponibil, înlocuiți o cantitate egală cu făina de porumb galbenă obișnuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb GalbenăFăină De Porumb Galbenă
1
Un roșu cu corp mediu
2
Vinul Italian este grozav cu sosul picant.Unul de încercat: Montresor NV "Il Veronese"Valpolicella (14 USD), un minunat amestec roșucu arome de fructe uscate și note de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista