Mămăligă "Pizza" cu salvie mărunțită

Mămăligă
Reteta Polenta "Pizza" cu salvie maruntita este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 390 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, sare, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă cremoasă de dovlecei cu salvie proaspătă și cârnați picanți sfărâmați, Pizza BLT cu porumb la grătar + Feta mărunțită, și Pizza cu mămăligă dulce: Pizza Dolce di mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și grea și adăugați 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți mămăliga și continuați să bateți pe măsură ce începe să baloneze. După un minut sau două, când mămăliga s-a îngroșat puțin, reduceți focul la minim și lăsați să gătească ușor, amestecând ocazional, timp de aproximativ 45 de minute, până se îngroașă și se omogenizează, fără gust crud de făină de porumb. Dacă mămăliga devine prea groasă pe măsură ce gătește, adăugați puțin mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Scoateți o lingură și răciți, apoi gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4
Întindeți mămăliga pe un vas de copt ușor uns la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se lasă să se răcească și se pune, de preferință peste noapte, la frigider.
6
Încălziți cuptorul la 400 F, cu un suport în treimea superioară. Rupeți mozzarella în bucăți mari și împrăștiați peste mămăligă. Se acoperă cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Stropiți ușor cu ulei și sfărâmați frunzele de salvie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Coaceți mămăliga până când brânza clocotește și se rumeneste ușor, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se presară fulgi de ardei roșu și piper negru proaspăt măcinat după gust și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
10
Se servește tăiat în pene aspre sau pătrate.
1
Puteți usca o grămadă de salvie proaspătă lăsându-l pe un pervaz pentru o zi sau două. Salvia proaspăt uscată este destul de aromată, dar dacă nu ajungeți la asta, nu înlocuiți Salvia dintr—un borcan-folosiți în schimb puțin rozmarin tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie UscatăSalvie Uscată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2
Extras cu permisiunea unui fel de mâncare bun: plăcerile unei mese Simple de David Tanis. Drepturi de autor 2013 de David Tanis; fotografii drepturi de autor 2013 de Gentl & Hyers. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista