Mămăligă De Brânză De Bază

Mămăligă De Brânză De Bază
Mămăliga de brânză de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 251 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, parmezan, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Brânză De Bază Pimento, Sos De Brânză De Bază, și Sufleu De Brânză De Bază.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare combinați făina de porumb, apa rece și sarea. Ungeți o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Pâine PanPâine Pan
2
Aduceți restul de 3 căni de apă la fierbere și amestecați amestecul de făină de porumb. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce amestecați constant. Reduceți căldura la foc mic și amestecați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
BrânzăBrânză
ApăApă
3
Lăsați amestecul să fiarbă timp de 20 până la 30 de minute; amestecând frecvent. Lăsați mămăliga să fiarbă până devine foarte groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
4
Întindeți amestecul în tigaia de pâine și dați-l la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista