Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mămăliga cu sos de carne. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, roșii conservate, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Tort cu strat de mămăligă cu sos de carne, Mămăligă cu sos rapid de ciuperci și carne, și Mămăligă crocantă acoperită cu spanac saut și sos de ciuperci și carne la foc mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o furculiță până când nu mai este roz, aproximativ 3 minute. Înclinați tigaia și lingura de pe toate, dar 2 linguri de grăsime. Reduceți căldura la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați morcovii, ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
4
Se amestecă vinul și se lasă să fiarbă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați roșiile, bulionul, 4 linguri de pătrunjel, frunza de dafin și 1/2 linguriță de sare. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 15 minute. Descoperiți, adăugați ardeiul și fierbeți 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scoateți frunza de dafin. Se amestecă smântâna și restul de 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
7
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa și restul de 1 1/4 lingurițe de sare la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
8
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
9
Bateți în restul de 3 linguri de ulei. Reduceți focul și fierbeți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când mămăliga este groasă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
10
Serviți mămăliga acoperită cu sosul de carne. Treceți parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Recomandarea vinului: mâncarea Casnică necesită un vin roșu simplu, dar aromat. Pentru o notă de autenticitate regională, selectați un Sangiovese di Romagna.