Mămăligă Cu Ierburi
Nevoie de un garnitură fără gluten? Polenta cu ierburi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 348 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, apă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Polenta Cu Ierburi"Fries", Mămăligă Erbată friptă cu ciuperci sălbatice, și Cartofi prajiti cu mamaliga cu ciuperci si Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați 2 lingurițe de sare. Treceți treptat în făină de porumb. Reduceți focul la minim și gătiți până când amestecul se îngroașă și făina de porumb este fragedă, amestecând des, aproximativ 15 minute.
Adăugați brânza, laptele, untul, pătrunjelul, rozmarinul, cimbrul și piperul și amestecați până când untul și brânza se topesc.
Transferați polenta într-un bol și serviți.