Mămăligă cu dovleac
Mămăliga cu dovleac este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, sare, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă De Dovleac, Mămăligă De Dovleac, și Mămăligă de dovleac și brânză la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Aranjați dovleceii, tăiați cu fața în sus, într-o tigaie mare.
Așezați căței de usturoi în cavitățile de dovlecei.
Se presară cu salvie uscată, sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 1 oră și 35 de minute. Se răcește ușor. Peel squash și usturoi.
Transferați la procesor și piure.
Combinați bulionul, 1 3/4 căni de apă și 1 1/2 lingurițe de sare într-o cratiță mare și grea. Aduceți la fierbere. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când amestecul este foarte gros și cremos, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Se amestecă salvie proaspătă și 3 căni piure de dovlecei (rezervați orice piure rămas pentru o altă utilizare). Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Se amestecă la foc mediu-mic până se încălzește.)
* Disponibil la piețele italiene, magazinele de alimente naturale și unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, înlocuiți 1 1/2 căni de făină de porumb galbenă obișnuită și gătiți amestecul timp de aproximativ 10 minute.