Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate

Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate
Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 986 calorii, 13g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcov, trufe conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie conservate ai putea urma acest curs principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați mamaliga cremoasa si ciuperci, Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, și Mămăligă Albă Cremoasă Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru polenta cremoasă: într-o cratiță grea, combinați smântâna și laptele și încălziți la foc mediu-mare doar până când încep să apară bule mici la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați sarea și amestecați smântâna și laptele până când sunt destul de spumoase. (Nu am o explicație științifică cu privire la motivul pentru care acest pas de amestecare este important; dar știu din experiență că atunci când nu o fac, polenta mea nu pare la fel de delicioasă ca de obicei. Deoarece această măturică inițială este ușoară și nu durează practic nici un moment, vă recomand să o faceți și voi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați mămăliga și continuați să bateți amestecul pe măsură ce ajunge la fierbere. Continuați să bateți încă 3 minute. Reduceți focul la foarte scăzut, acoperiți tigaia și gătiți mămăliga, amestecând la fiecare 5 minute (treceți la o lingură de lemn), până când făina de porumb este complet gătită și destul de fragedă, 2 1/2 până la 3 1/2 ore. Poate părea foarte subțire inițial, dar se va îngroșa treptat. Pe măsură ce mămăliga gătește, se va forma o piele pe fundul și părțile laterale ale tigaiei (dacă nu folosiți o tigaie antiaderentă), care este adecvată și care conferă mămăligii o aromă ușor prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru fricassee de ciuperci trufate: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până când șalotele încep să se coloreze pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
6
Adăugați ciupercile și ardeiul roșu zdrobit după gust și gătiți până când lichidul este eliberat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
7
Adăugați reducerea de pui, aduceți la fierbere, reduceți la fierbere și gătiți până când lichidul este redus la jumătate. (Puteți pregăti ciupercile înainte până în acest moment; reîncălziți-le la foc mediu-mare chiar înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
ReducereReducere
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Chiar înainte de servire, amestecați untul, grana padano sau Parmigiano-Reggiano și arpagicul dacă folosiți. Polenta ar trebui să se toarnă din lingură în timp ce o serviți și se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Dacă este necesar, puteți subția polenta cu puțin lapte chiar înainte de servire. Împărțiți polenta între boluri sau farfurii încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
MamaligaMamaliga
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Chiar înainte de servire, reîncălziți ciupercile, dacă este necesar. Aruncați ciupercile cu arpagicul și trufele conservate. Puneți câteva ciuperci și câteva sucuri de gătit peste fiecare porție de mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
TrufeTrufe
MamaligaMamaliga
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
10
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Clătiți oasele de pui și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De PuiOase De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Întindeți-le într-un singur strat, cu o cameră mică între oase pe o tigaie mare sau câteva foi mai mici. Prăjiți până se rumenesc, răsturnând și întorcând oasele la fiecare 15 minute, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Într-un vas mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Adăugați țelina, morcovii, usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se rumenesc bine, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
14
Adăugați vinul, roșiile și oasele în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi totul cu aproximativ 2 inci (aproximativ 6 litri). Gatiti la foc mediu (doriti un foc mic, nu un fierbere) pana cand puiul cade din os si stocul are o aroma completa, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
16
Scoateți puiul și strecurați bulionul de mai multe ori printr-un chinois sau alt filtru fin. Dacă doriți să faceți și să utilizați reducerea imediat, îndepărtați orice grăsime vizibilă care plutește deasupra stocului. În caz contrar, răciți stocul până când grăsimea se solidifică deasupra și apoi răzuiți și aruncați cea mai mare parte a acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
17
Se toarnă stocul degresat într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce ușor căldura, astfel încât stocul să nu fiarbă atât de furios. Pe măsură ce stocul se fierbe, o parte din acesta va rămâne pe părțile laterale ale cratiței; folosiți o lingură sau o oală pentru a turna o parte din stoc peste aceasta pentru a o degrada. (Acest lucru va crește și mai mult intensitatea aromei.) Continuați să fierbeți până când stocul s-a întunecat și s-a redus la aproximativ 1 litru. Timpul va dura va varia, dar probabil va dura cel puțin 20 până la 30 de minute. Utilizați imediat, refrigerați până la trei zile sau congelați. Face aproximativ 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
PolonicPolonic

Ingrediente

113Nuci de orice fel (tocate)roșii întregi conservate (aproximativ, tocate grosierroșii întregi conservate (aproximativ, tocate grosier1morcov, tocat grosiermorcov, tocat grosier2ceapațelină, tocată grosierțelină, tocată grosier3kilogrameDespre oasele de puiDespre oasele de pui1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriuncii făină de porumb, de preferință sol grosier (aproximativuncii făină de porumb, de preferință sol grosier (aproximativ4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăArdei roșu zdrobitArdei roșu zdrobit4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)arpagic proaspăt tăiatarpagic proaspăt tăiat11 kilogram de dovlecel,arpagic proaspăt tocat, opționalarpagic proaspăt tocat, opțional4crenguțerozmarin proaspăt, zdrobit cu partea plictisitoare a cuțitului unui bucătarrozmarin proaspăt, zdrobit cu partea plictisitoare a cuțitului unui bucătar1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier2(iarnă)Grana Padano proaspăt rasă sau Parmigiano-ReggianoGrana Padano proaspăt rasă sau Parmigiano-Reggiano4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos227Nuci de orice fel (tocate)ciuperci domestice și sălbatice mixte, feliate sau tăiate în bucăți naturale (aproximativ 2 căni)ciuperci domestice și sălbatice mixte, feliate sau tăiate în bucăți naturale (aproximativ 2 căni)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)3(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1(vinete)ceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier11 kilogram de dovlecel,trufe conservatetrufe conservate21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt nesăratunt nesărat
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista