Mămăligă cremoasă cu compot cald de roșii

Mămăligă cremoasă cu compot cald de roșii
Nevoie de o garnitură fără gluten? Mămăliga cremoasă cu compot cald de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 194 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte, roșii cherry, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Mic dejun mămăligă cu compot cald de fructe de pădure, Somon cu Polentan și vinetă caldă de roșii, și Ravioli de porumb dulce cu sos de busuioc cu unt brun și compot cald de roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați mai multe fante în fundul fiecărei roșii; așezați, cu părțile tulpinii în jos, într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți roșiile din cuptor); coaceți 45 de minute sau până se rumenesc. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotă; saut 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați zahăr; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați vin; reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
9
Se ia de pe foc; se amestecă roșiile. Acoperi; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
10
Combinați laptele și apa într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se ia de pe foc și se adaugă treptat mămăliga, amestecând continuu cu un bici. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Adăugați 1 linguriță de sare; acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Acoperiți mămăliga cu compotul de roșii și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CompotCompot
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista