Măduvă osoasă prăjită cu șalotă și Confit de coacăze

Măduvă osoasă prăjită cu șalotă și Confit de coacăze
Măduva osoasă prăjită cu șalotă și confit de coacăz este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 1284 calorii, 25g de proteine, și 84G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați o pâine, coacăze, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Măduvă Osoasă Prăjită, Experimentul De Măduvă Osoasă Prăjită / Bulion, și Măduvă osoasă prăjită cu Gremolata proaspătă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șalotele într-o tigaie saut cu uleiul de măsline și curenții. Gatiti la foc mediu mic timp de 30 de minute, sau pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Amestecați ocazional pentru a preveni lipirea fundului. Reduceți focul la minim și continuați să gătiți, amestecând des, până când șalotele sunt aurii închise, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă din tigaie toate, cu excepția unei linguri de ulei de măsline. Uleiul de măsline va fi parfumat cu șalotă și poate fi rezervat pentru utilizare în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați confitul să se răcească, apoi păstrați-l într-un recipient nereactiv timp de până la o săptămână.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați oasele într-o tigaie și prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, până când suprafața măduvei este ușor rumenită. În ultimele minute de prăjire, așezați rondele de pâine în tigaie pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Scoateți măduva și pâinea din cuptor. În tigaie va fi grăsime de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De VităGrăsime De Vită
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Presărați măduva cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Se servește cu confit de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista