Măduvă osoasă prăjită cu șalotă și Confit de coacăze

Măduvă osoasă prăjită cu șalotă și Confit de coacăze
Măduva osoasă prăjită cu șalotă și confit de coacăz este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 1284 calorii, 25g de proteine, și 84G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați o pâine, coacăze, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Măduvă Osoasă Prăjită, Experimentul De Măduvă Osoasă Prăjită / Bulion, și Măduvă osoasă prăjită cu Gremolata proaspătă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șalotele într-o tigaie saut cu uleiul de măsline și curenții. Gatiti la foc mediu mic timp de 30 de minute, sau pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Amestecați ocazional pentru a preveni lipirea fundului. Reduceți focul la minim și continuați să gătiți, amestecând des, până când șalotele sunt aurii închise, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă din tigaie toate, cu excepția unei linguri de ulei de măsline. Uleiul de măsline va fi parfumat cu șalotă și poate fi rezervat pentru utilizare în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lăsați confitul să se răcească, apoi păstrați-l într-un recipient nereactiv timp de până la o săptămână.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați oasele într-o tigaie și prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, până când suprafața măduvei este ușor rumenită. În ultimele minute de prăjire, așezați rondele de pâine în tigaie pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Scoateți măduva și pâinea din cuptor. În tigaie va fi grăsime de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De VităGrăsime De Vită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Presărați măduva cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Se servește cu confit de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista