Mâncarea Noastră De Petrecere "Du-Te La" - Carne De Porc Afumată De 5 Ore

Mâncarea Noastră De Petrecere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați felul nostru de mâncare "du – te la" - carne de porc afumată de 5 ore. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 715 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ketchup, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Această rețetă de la cuplul alb pe orez are 2 fani. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Porc Tras Petrecere Nachos, Sandvișuri Afumate Cu Carne De Porc, și Hickory Afumat Tras De Porc.

Instrucțiuni

1
Direcții De Porc Trase
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
2
Grătar pe gaz-asigurați-vă că aveți un rezervor plin de gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați așchii de lemn într-o cutie pentru fumător, apoi așezați cutia peste un arzător cu fețe îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
4
Încălziți partea cutiei de fumător până când grătarul este de 149°, apoi coborâți la foc mediu-mic.Cărbune-
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Încălziți cărbunii (de preferință cărbune forfetar) pe o parte sau în focarul lateral dacă aveți un grătar care are unul. Reglați orificiile de ventilație pentru a obține și menține temperatura corectă.E timpul să fumezi. Condimentați toate părțile fundului de porc cu sare și piper. Aruncați aproximativ o ceașcă de așchii de lemn pe cărbuni și puneți fundul de porc (partea grasă în sus) pe grătar peste tigaia de picurare. Închideți capacul și fumați timp de 5-6 ore. Dacă utilizați cărbune, va trebui să umpleți cărbunele și așchii de lemn la fiecare oră. Carnea se face atunci când se desprinde ușor cu o tragere ușoară. Temperatura internă ar trebui să fie în jur de 91°.scoateți fundul de pe grătar, puneți-l pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15-20 de minute. După odihnă timp pentru a trage carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Boston FundulBoston Fundul
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Îndepărtați orice piele sau secțiuni excesiv de grase, apoi folosind degetele, trageți carnea de porc în bucăți. Ar trebui să aibă aproximativ 1/4 lățime x 1-2 lungime. Este nevoie de puțin timp pentru a trage cu mâna, dar acest pas este ceea ce oferă cea mai bună textură. Hack - l cu un satâr dacă ești nerăbdător, dar pregătește-te să înfrunți disprețul zeilor BBQ.E timpul să mănânci. Aruncați cu suficient sos de grătar preferat pentru a menține totul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
7
Serviți cu chifle de hamburger, salată de varză și mai mult sos pentru a adăuga individual sau încercați Banh-ul nostru de porc tras. Ia o bere. O meriți.BBQ sos directii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
8
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați ingredientele rămase, apoi continuați să gătiți încă 15 minute. Gustați pentru condimente și reglați ingredientele individuale pentru a crea un echilibru frumos între elementele de aromă.Se lasă să se răcească puțin. Dacă se dorește o textură mai fină, faceți piure într-un blender, apoi strecurați și depozitați. În caz contrar, după răcire, depozitați într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista