Muștarul dublu și șunca cu crustă de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $10.31 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de porție de coadă, miere, muștar de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Muștar și păstrăv cu crustă de plante, Muștar și ierburi Crusted miel Rack, și Mustar Si Ierburi Crusted Rack De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lăsați șunca să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Îndepărtați orice piele de pe șuncă, dacă este necesar. Înscrieți șunca prin grăsime într-un model de cruce diagonală fără a tăia în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați șunca, cu fața în jos, pe un suport într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Se toarnă 1/4 inch de apă în fundul tigaiei. Prăjiți șunca până când atinge o temperatură internă de aproximativ 130 de grade F, aproximativ 2 1/2 ore sau 15 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, amestecați muștarul și mierea împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Amestecați împreună pesmetul, pătrunjelul, cimbrul și uleiul de măsline într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți șunca din cuptor când a ajuns la 130 de grade F intern. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F. lingurați sau periați amestecul de muștar pe toată șunca. Puneți cu grijă firimiturile peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Adăugați apă după cum este necesar pe fundul tigaiei. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți până când pesmetul se rumenesc, încă aproximativ 25 de minute.