Muștar Acidulat

Muștar Acidulat
Muștar picant ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pe care o căutați. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 25 de cenți pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Allrecetes necesită borcane de conserve de jumătate de halbă, sare, cimbru și semințe de muștar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bun. Muștar fierbinte și acidulat, Vinetă De Muștar Acidulată, și Marinată de muștar acidulată fără deșeuri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați semințele de muștar galben, semințele de muștar maro și semințele de muștar Oriental într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă oțetul peste semințe și se amestecă. Acoperiți și păstrați la frigider timp de 24 de ore. Dacă semințele absorb tot oțetul prea repede, adăugați mai mult după cum este necesar sau adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
3
Amestecați semințele de muștar înmuiate, usturoiul, mierea, sarea și cimbru într-un blender până când este la consistența dorită, în funcție de cât de granulat vă place muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați muștarul în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele. Refrigerați cu cel puțin 2 săptămâni înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Revista