Mușcături De Pui De Nucă De Cocos Din Caraibe

Caraibe nucă de cocos pui Bites ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 335 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătățile de piept de pui - pounded la 1/ness, pudră de curry, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi nuca de cocos mărunțită neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Orez de ciocolată tratează crocante ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Încercați Pui Din Caraibe Cu Lapte De Cocos, Boluri de pui din Caraibe cu orez de nucă de cocos, și Piept de pui din Caraibe peste orez de nucă de cocos cu o salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o felie de prosciutto pe fiecare piept de pui. Tăiați prosciutto pentru a se potrivi în interiorul pieptului de pui cu o margine de pui de 1/2 inci.
Așezați 2 felii mango în centrul fiecărei felii de prosciutto.
Rotiți pieptul de pui pe lungime pentru a închide complet mango și prosciutto. Trageți și prindeți capetele pentru a sigila bine rulourile.
Aranjați rulourile de pui pe o foaie de copt și refrigerați până când sunt foarte ferme, aproximativ 30 de minute.
Combinați făina, sarea, pudra de curry, piperul negru și cimbrul într-un bol.
Se toarnă amestecul pe o farfurie.
Se toarnă ouăle bătute pe o farfurie separată.
Presărați nucă de cocos pe o a treia farfurie.
Feliați rulourile de pui în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch.
Rotiți puiul în amestecul de făină și scuturați orice exces de făină.
Înveliți puiul în oul bătut până când este complet acoperit; lăsați excesul de ou să se scurgă.
Rotiți puiul în nucă de cocos.
Aranjați rulourile de pui acoperite pe o farfurie într-un singur strat. Acoperiți și refrigerați pentru a permite setarea acoperirii, 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți suficient ulei vegetal într-o tigaie adâncă și grea pentru a scufunda rulourile de pui. Rotiți căldura la mediu.
Prăjiți jumătate din rulourile de pui în uleiul încins până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Îndepărtați rulourile de pui cu o lingură pliată și scurgeți-le pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Repetați cu rulourile de pui rămase.
Așezați rulourile de pui pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 10 minute.
Stropiți rulourile de pui cu suc de lămâie și serviți alături de pene de var.