Mușcături De Crab

Mușcături De Crab
Mușcăturile de Crab sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 270 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, cremă de brânză, sos de cocktail și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Mușcături Fierbinți De Crab, Mușcături De Crab, și Mușcături Fierbinți De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic de amestecare, combinați carnea de crab, crema de brânză, mărarul, usturoiul și pătrunjelul. Se amestecă bine. Se amestecă amestecul în cochilii dezghețate. Lingură sos de cocktail pe unele sau toate cojile (dacă se dorește). Păstrați cojile de crab la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CrabiCrabi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista