Mușcături De Ciocolată Cu Nucă De Cocos

Mușcături De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Coconut ciocolata Bites ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 32 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 50 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, nucă de cocos, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mușcături De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Neagră, Ciocolată Chia Coconut Energy Bites, și Ciocolată Nucă De Cocos Unt Banana Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos și 2 laturi opuse ale unei tigaie metalică pătrată de 8 inci cu o foaie de hârtie de ceară, lăsând o consolă de 2 inci pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Amestecați împreună nuca de cocos în fulgi și uscată și laptele condensat cu vârful degetelor până se combină bine, apoi apăsați ferm în tigaie într-un strat uniform cu spatula offset. Rece, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Nucă De Cocos UscatăNucă De Cocos Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
TigaieTigaie
3
Topiți ciocolata într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe sau deasupra unui cazan dublu, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Întindeți ciocolata uniform peste stratul de nucă de cocos cu spatula offset și răciți până la fermitate, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Nucă De CocosNucă De Cocos
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Ridicați confecția pe o tăietură folosind o consolă și înjumătățiți confecția cu un cuțit ascuțit. Sandvișul se înjumătățește împreună, cu laturile de nucă de cocos, pentru a forma un dreptunghi de 8 pe 4 inci, apoi aruncați hârtia de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
6
Tăiați dreptunghiul în pătrate de 32 (1 inch). Aranjați cupe de hârtie (dacă utilizați) pe un platou și umpleți cu bomboane. Se răcește, acoperit, până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista