Mușcături De Ceapă Franceză
Mușcăturile de ceapă franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 715 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Aranjați feliile pe o foaie mare de copt și coaceți în cuptor până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Între timp, încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu până când untul este topit, apoi gătiți ceapa, usturoiul, frunza de dafin și cimbru cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, acoperite, amestecând ocazional, 10 minute.
Descoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până devine auriu, cu aproximativ 10 până la 15 minute în plus.
Adăugați vin și gătiți până se evaporă complet, 1 până la 2 minute. Aruncați cățelul de usturoi, frunza de dafin și cimbru.
Transferați într-un castron mic și păstrați-l cald, acoperit.
Aranjați toasturile pe o foaie mare de copt, apoi acoperiți fiecare cu o linguriță rotunjită de ceapă caramelizată și presărați generos cu Gruyere mărunțit. Se fierbe la 3 până la 4 inci de la căldură până când brânza este topită, 1 până la 2 minute (urmăriți cu atenție).
* Ceapa poate fi caramelizată cu 1 săptămână înainte și păstrată la rece.* Feliile de pâine pot fi prăjite și brânza mărunțită cu 3 zile înainte. Păstrați toasturile într-un recipient etanș la temperatura camerei și păstrați brânza răcită.