Mușchiu de Vită Friptă

Mușchiu de Vită Friptă
Mușchiul de vită friptă ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și cetogenă pe care ați căutat-o. O porție conține 340 de calorii, 22 g de proteine și 27 g de grăsimi. Pentru 3,48 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home necesită foi de dafin, bulion de vită și 1 lingură de oțet balsamic, sos de soia și până la 5 căței de usturoi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 52%. Rețete similare includ muschi de vită friptă cu ardei prăjit și sos de măsline negre, muschi de vită friptă cu salsa de roșii prăjite și muschi de vită friptă Uimitor! Unde este carnea de vită?

Instrucțiuni

1
Legați friptura la 2 inchi. intervale cu sfoară de bucătărie. Într-un bol, combinați ingredientele rămase; amesteca bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați 3/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga muschiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Puneți muschiul pe un gratar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți, neacoperit la 425°, timp de 45-60 de minute sau până când friptura atinge gradul dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°), ungeți ocazional cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați pe un platou cald.
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
8
Serviți cu marinada rămasă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Roast Beef. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista