Mușchiu de elan prăjit cu salsif învelit în slănină, anghinare și sos cremos de ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mușchiu de elan prăjit cu salsif învelit în bacon, anghinare și sos cremos de ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 4. O porție conține 1804 calorii, 85 g de proteine și 136 g de grăsimi. Pentru 30,61 USD per porție, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Dacă aveți la îndemână boabe de piper, arpagic, eșalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salsify la grătar, Porumb și Bacon Hush Puppy cu Salsify Honey Butter Sos, Cremy Gris Garlic Trichofes Ierusalim, and Roasted Beef Tenderloin învelit în bacon.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare sau o oală mare, combinați 4 căni de apă cu laptele, foile de dafin și boabele de piper. Aduceți la fiert și apoi braconați salsiful decojit; gătiți doar până când salsiful este moale, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Anghinare, Decojite, Tăiate Rondele De 1/8 Inch
Topinambur, Decojite, Tăiate Rondele De 1/8 Inch
1 Kilogram De Ciuperci Sălbatice Amestecate, Curățate
Ciuperci Sălbatice Amestecate, Curățate
Echipamente pe care le vei folosi
1-uncie Eșalotă Tăiată Cubulețe
3 Uncii De Eșalotă Tăiată Cubulețe
2
Scoateți salsiful din lichidul de braconat și puneți-l la frigider. Odată ce salsiful s-a răcit, înfășurați 1 felie de slănină în jurul fiecărei tulpini de salsif.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Tulpini De Salsif, Decojite
Salsif, Decojit
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
16 Tulpini De Salsif, Decojite
4
Prăjiți salsiful învelit cu slănină la cuptor până când slănina se rumenește ușor, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsif, Decojit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, într-o tigaie rezistentă la cuptor, topiți 1/2 unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați muschiul de elan în tigaia încinsă și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți, apoi transferați tava la cuptor și prăjiți până când este gătit la nivelul dorit. (Aveți grijă, deoarece muschiul de elan se gătește repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchi De Elan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Într-o tigaie medie, topește 1/2 baton de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adaugă topinamburul și călește până când marginile devin ușor maronii. Apoi se adaugă eșalota și se călește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
9
Se adauga rucola si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
10
În centrul farfuriei, faceți un cerc de sos de ciuperci sălbatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Peste sos se pune salsiful, iar peste salsiful amestecul de anghinare-rucola. Tăiați mușchiul de elan și puneți deasupra amestecului de anghinare-rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchi De Elan
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Piept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
13
Topiți 1 baton de unt într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adaugati ciupercile si caliti la foc iute pana se rumenesc. Când ciupercile s-au rumenit, adăugați 3 uncii de eșalotă tăiată cubulețe și cimbru. Gatiti amestecul inca 2 minute si apoi adaugati smantana. Reduceți focul la fiert și fierbeți până când crema scade la jumătate. Apoi, turnați amestecul în blender*, adăugați oțet de sherry și foie gras, dacă folosiți, și amestecați până la omogenizare. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De Sherry
Foie Gras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate