Mușchi de vită în sos de ciuperci, muștar și vin roșu

Mușchi de vită în sos de ciuperci, muștar și vin roșu
Muschiulet de carne de vită în ciuperci, muștar și sos de vin roșu este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $10.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Un amestec de unt, șalotă, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de vita cu sos de ciuperci de vin rosu, Muschiulet de vita cu sos de ciuperci-vin rosu, și Fripturi de vită cu sos de vin roșu-ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați fileurile cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Așezați fileurile în tigaie și căutați până se rumenesc. Întoarceți fileurile și continuați să gătiți timp de 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți fileurile pe o farfurie.
5
Îndepărtați toate, cu excepția a 1 1/2 linguri de grăsime din tigaie și reveniți la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile și șalotele și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se rumenesc si lichidul lor s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
7
Adăugați vinul roșu și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
8
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Bateți untul și muștarul și gătiți timp de 30 de secunde. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Topiți fileurile acum odihnite cu sosul și gustul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista