Rețeta Muttakos Poriyal (varza din India de Sud) este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această garnitură are 157 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână turmeric, nucă de cocos, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, Sud Indian Adai, și Vinete Murate Din India De Sud.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.