Mustar Glazurate Carne De Vită Corned

Mustar Glazurate Carne De Vită Corned
Carnea de vită glazurată cu muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 551 calorii, 37g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 10. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sirop de porumb, muștar, condimente de murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sirop de porumb ai putea urma acest curs principal cu Fudge Brownies Cu Sirop De Aur ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Chipotle Mustar Glazurate Corned Carne De Vită, Miere Marmeladă Muștar Glazurate Carne De Vită, și Faimoasa carne de vită și varză cu glazură de muștar Sheila pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pieptul de vită corned într-un cuptor olandez și condimentați cu condimente de decapare. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi friptura și așezați capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită CornedPiept De Vită Corned
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Coaceți timp de 2 1/2 ore în cuptorul preîncălzit. Apoi, scoateți-l din cuptorul olandez și puneți-l pe o tigaie pentru broiler. Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Pui BroilerPui Broiler
4
În timp ce carnea se prăjește, amestecați împreună siropul de porumb și muștarul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
MuștarMuștar
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Întindeți glazura de muștar peste friptură și fierbeți timp de 5 până la 7 minute, până când glazura este strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista