Mussels Gazpacho

Mussels Gazpacho
Midii Gazpacho ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cilantro, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Gazpacho Cu Creveți Și Midii, Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, și Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță cu 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Puneți midii în oală, acoperiți și aburiți până când midii se deschid, aruncând orice nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți midii din tigaie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un bol de amestecare, combinați castraveți, roșii, ceapă, usturoi, pastă de roșii, sos fierbinte, coriandru și suc de lămâie și condimentați cu sare și piper. Când midii sunt reci, împărțiți cojile, lăsând Midia pe jumătate de coajă și aruncând cealaltă jumătate. Puneți o parte din amestec deasupra midiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Garnisiți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista