Mussels cu cartofi și măsline
Mussels cu cartofi și măsline este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, midii, măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Încercați Midii Cu Cartofi Prăjiți, Midii Cu Orez Și Cartofi, și Mussels cu cartofi și piper roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un castron mare pentru microunde și acoperiți cu apă cu aproximativ 1/4 inch. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde până se înmoaie, aproximativ 6 minute; scurgeți.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau oală largă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Adăugați cartofii, boia de ardei, ienibaharul, cayenne și 1 1/2 lingurițe de sare; amestecați până când cartofii sunt acoperiți cu condimentele și începeți să se înmoaie, 2 până la 3 minute. Se amestecă 1 cană de apă și roșiile, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Se amestecă midii, măslinele și pătrunjelul. Acoperiți și gătiți până când midiile se deschid, 4 până la 5 minute. (Aruncați orice care nu se deschide.)
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.