Muschiță de porc cu sos de zmeură
Muschiuța de porc cu sos de zmeură ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 2,12 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 de calorii , 24 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 20 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin roșu, ardei cayenne, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mușchiu de porc umplut cu sos Marsala-Port , Cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură și mușchiu de porc înfășurat în slănină .
Instrucțiuni
Tăiați muschiul în opt bucăți; aplatizați fiecare bucată la 1 inch. grosime.
Presărați cayenne pe ambele părți, dacă doriți. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați conservele, oțetul, ketchup-ul, sosul de soia și hreanul.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se fierbe, neacoperit, timp de 3 minute, amestecând din când în când.
Se serveste cu muschiu; se orneaza cu zmeura daca se doreste.