Muschiulet de vită Herbed cu două ceapă Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 168 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 12 și costă $ 3.03 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, coniac, bulion de vită mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Vita, Fripturi De Carne De Vită Cu Carne De Vită, și Muschiulet De Vită Prăjit, Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lăsați mușchiul să stea la temperatura camerei 1 oră.
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Frecați filetul cu sare, piper, 2 lingurițe de oregano și cimbru. Setați pe un raft într-o tigaie de prăjire; aranja ceapa și eșalotă în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Se toarnă 1 cană bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 125 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Așezați lichidul din tigaia de prăjire într-o tigaie mare la foc mediu-mare, răzuind tigaia de prăjire pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gătiți 5 minute sau până când lichidul se evaporă și ceapa începe să se rumenească. Se amestecă restul de 1 linguriță de oregano, vin și coniac. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute. Se amestecă restul de 1 cană de bulion. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute.