Muschiulet De Vita Cu Coaja De Ciuperci
Muschiulet de vita cu coaja de ciuperci este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 462 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel, Muschiulet De Vita Cu Coaja De Planta, și Mușchi De Vită Cu Crustă De Piper.
Instrucțiuni
Amestecați untul, arpagicul, tarhonul și usturoiul împreună într-un bol până când sunt bine amestecate.
Așezați amestecul de unt pe o bucată mare de folie de plastic. Înfășurați untul cu plasticul și modelați-l într-un buștean de aproximativ 1 inch grosime.
Așezați jurnalul în frigider pentru a se răci.
Condimentați fripturile de vită cu sare și piper negru.
Așezați ciupercile uscate într-o mașină de tocat condimente sau robot de bucătărie. Procesați până când ciupercile sunt măcinate fin.
Întindeți o parte din ciuperca măcinată pe o farfurie. Apăsați fiecare friptură în pulberea de ciuperci până când este bine acoperită, adăugând mai multe ciuperci pe farfurie, după cum este necesar.
Topiți aproximativ 2 linguri de unt de plante într-o tigaie mare la foc mediu. Aranjați fripturile în tigaie și gătiți până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C) pentru mediu rar, 140 grade F (60 grade C) pentru mediu. Topiți fiecare friptură cu 1 linguriță de unt de plante înainte de servire.