Muschiulet De Vita Cu Coaja De Ciuperci

Muschiulet De Vita Cu Coaja De Ciuperci
Muschiulet de vita cu coaja de ciuperci este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 462 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel, Muschiulet De Vita Cu Coaja De Planta, și Mușchi De Vită Cu Crustă De Piper.

Instrucțiuni

1
Amestecați untul, arpagicul, tarhonul și usturoiul împreună într-un bol până când sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați amestecul de unt pe o bucată mare de folie de plastic. Înfășurați untul cu plasticul și modelați-l într-un buștean de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Așezați jurnalul în frigider pentru a se răci.
4
Condimentați fripturile de vită cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De MușchiFriptură De Mușchi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Așezați ciupercile uscate într-o mașină de tocat condimente sau robot de bucătărie. Procesați până când ciupercile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Întindeți o parte din ciuperca măcinată pe o farfurie. Apăsați fiecare friptură în pulberea de ciuperci până când este bine acoperită, adăugând mai multe ciuperci pe farfurie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Topiți aproximativ 2 linguri de unt de plante într-o tigaie mare la foc mediu. Aranjați fripturile în tigaie și gătiți până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C) pentru mediu rar, 140 grade F (60 grade C) pentru mediu. Topiți fiecare friptură cu 1 linguriță de unt de plante înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista