Muschiulet De Vita Cu Coaja De Ciuperci

Muschiulet De Vita Cu Coaja De Ciuperci
Muschiulet de vita cu coaja de ciuperci este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 462 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel, Muschiulet De Vita Cu Coaja De Planta, și Mușchi De Vită Cu Crustă De Piper.

Instrucțiuni

1
Amestecați untul, arpagicul, tarhonul și usturoiul împreună într-un bol până când sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați amestecul de unt pe o bucată mare de folie de plastic. Înfășurați untul cu plasticul și modelați-l într-un buștean de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Așezați jurnalul în frigider pentru a se răci.
4
Condimentați fripturile de vită cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De MușchiFriptură De Mușchi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
5
Așezați ciupercile uscate într-o mașină de tocat condimente sau robot de bucătărie. Procesați până când ciupercile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Întindeți o parte din ciuperca măcinată pe o farfurie. Apăsați fiecare friptură în pulberea de ciuperci până când este bine acoperită, adăugând mai multe ciuperci pe farfurie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Topiți aproximativ 2 linguri de unt de plante într-o tigaie mare la foc mediu. Aranjați fripturile în tigaie și gătiți până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C) pentru mediu rar, 140 grade F (60 grade C) pentru mediu. Topiți fiecare friptură cu 1 linguriță de unt de plante înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista