Muschiulet De Porc Umplute Cu Ciuperci

Muschiulet De Porc Umplute Cu Ciuperci
Muschiulet de porc umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 365 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pesmet, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate, Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake, și Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3
Adăugați ciupercile, 1/2 linguriță de sare și piper după gust; gătiți până când ciupercile sunt moi, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se ia de pe foc și se amestecă pesmetul și toate, cu excepția a 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Lasă să se răcească.
7
Înmuiați 10 până la 12 scobitori în apă pentru a preveni arderea acestora. Clătiți carnea de porc și uscați. Butterfly carnea de porc: faceți o incizie adâncă de 1 inch pe lungimea fiecărui filet; nu tăiați până la capăt. Deschideți carnea ca o carte, astfel încât filetele să rămână plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic; lăsați cu partea plată a unui ciocan de carne până la aproximativ 1/2 inch grosime, începând de la mijloc și lucrând spre exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
9
Întindeți amestecul de ciuperci peste cele 2 filete. Începând cu o latură lungă, rotiți bine fiecare filet. Asigurați cusăturile cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Preîncălziți un grătar la înălțime medie; periați grătarele cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Ungeți rulourile de porc cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați, întorcându-vă, până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 140 de grade F, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Transferați la o placă de tăiere pentru a vă odihni, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Amestecați restul de 3 linguri ulei de măsline și 2 linguri pătrunjel, coaja de lămâie și sare și piper după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Scoateți scobitorii și feliați rulourile de porc. Se acoperă cu ulei de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
15
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista