Muschiulet De Porc Umplute Cu Ciuperci

Muschiulet de porc umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 365 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pesmet, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate, Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake, și Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Adăugați ciupercile, 1/2 linguriță de sare și piper după gust; gătiți până când ciupercile sunt moi, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă pesmetul și toate, cu excepția a 2 linguri de pătrunjel.
Înmuiați 10 până la 12 scobitori în apă pentru a preveni arderea acestora. Clătiți carnea de porc și uscați. Butterfly carnea de porc: faceți o incizie adâncă de 1 inch pe lungimea fiecărui filet; nu tăiați până la capăt. Deschideți carnea ca o carte, astfel încât filetele să rămână plate.
Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic; lăsați cu partea plată a unui ciocan de carne până la aproximativ 1/2 inch grosime, începând de la mijloc și lucrând spre exterior.
Întindeți amestecul de ciuperci peste cele 2 filete. Începând cu o latură lungă, rotiți bine fiecare filet. Asigurați cusăturile cu scobitori.
Preîncălziți un grătar la înălțime medie; periați grătarele cu ulei de măsline.
Ungeți rulourile de porc cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați, întorcându-vă, până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 140 de grade F, 25 până la 30 de minute.
Transferați la o placă de tăiere pentru a vă odihni, aproximativ 10 minute.
Amestecați restul de 3 linguri ulei de măsline și 2 linguri pătrunjel, coaja de lămâie și sare și piper după gust într-un bol.
Scoateți scobitorii și feliați rulourile de porc. Se acoperă cu ulei de pătrunjel.
Fotografie realizată de Con Poulos