Muschiulet De Porc La Gratar
Carnea de porc la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Muschiulet De Porc La Gratar, Muschiulet De Porc La Gratar, și Filet De Porc Chinezesc La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 4 minute, amestecand constant. Se amestecă zahărul brun, oțetul, ketchupul și sosul de soia; aduceți la fierbere. Gatiti 6 minute. Procesați amestecul până se omogenizează. Rezervați 6 linguri de sos.
Presărați filetele de porc cu sare; ungeți cu sos.
Așezați carnea de porc pe un grătar cu ulei. Grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când termometrul înregistrează 14
Scoateți carnea de porc și lăsați să stea 5 minute. Felie.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare purpurie opacă acoperită cu sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Densă, bogată și voluptoasă pe palat, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerecherea: perechi bine cu carne la grătar sau prăjite, cum ar fi carne de vită sau de miel, prepeliță umplute cu cârnați, sau orice alt combo mare de carne puteți visa în sus.