Muschiulet De Porc La Gratar

Filetul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 631 calorii, 94G de proteine, și 17g de grăsime per portie. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper Chipotle chile în sos adobo, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Încercați Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați filetul de porc din orice exces de grăsime și piele argintie.
Așezați coaja de tei, sucul de lămâie, mierea, sarea și praful de usturoi într-un borcan mic, acoperit și agitați pentru a combina.
Turnați jumătate din amestecul de marinată într-o pungă resigilabilă de 1 galon, adăugați ardeiul chipotle și deplasați-vă pentru a combina.
Adăugați filetul de porc în pungă și sigilați, îndepărtând cât mai mult aer posibil și puneți-l într-un recipient pentru a prinde orice scurgeri. Marinați la frigider timp de 6 până la 24 de ore, rotind punga la jumătatea timpului.
Așezați marinada rămasă într-un recipient acoperit și refrigerați până când este gata de utilizare.
Scoateți filetul din pungă și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul.
Scoateți marinada rezervată din frigider.
Umpleți un demaror mare de coș de fum cu cărbune natural și lumină. Odată ce cărbunele este cenușiu și alb, aproximativ 30 de minute, aruncați cărbunele fierbinte pe cel mai mic grătar al grătarului și întindeți-l într-un strat uniform folosind clești extra-lungi.
Așezați grătarul de gătit înapoi pe grătar și acoperiți cu capacul; încălziți grătarul la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Scoateți filetul din pungă și așezați-l în centrul grătarului. Aruncați punga cu marinată. Acoperiți și gătiți timp de 12 până la 15 minute, rotind la fiecare 1 1/2 până la 2 minute, până când filetul atinge o temperatură internă de 140 de grade F.
Scoateți filetul de pe grătar și așezați-l pe o bucată mare de folie de aluminiu grea pliată la margini pentru a crea un coș și turnați marinada rezervată. Înfășurați bine și odihniți-vă timp de 10 minute.
Scoateți la o placă de tăiere și felie.
Garnisiți cu cilantro și serviți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Rutini Coleccion Cabernet-Malbec]()
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu. Duo de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, îmbunătățind o combinație unică de arome și arome fructate.