Muschiulet De Porc La Gratar

Muschiulet De Porc La Gratar
Filetul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 631 calorii, 94G de proteine, și 17g de grăsime per portie. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper Chipotle chile în sos adobo, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Încercați Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați filetul de porc din orice exces de grăsime și piele argintie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
3
Așezați coaja de tei, sucul de lămâie, mierea, sarea și praful de usturoi într-un borcan mic, acoperit și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Turnați jumătate din amestecul de marinată într-o pungă resigilabilă de 1 galon, adăugați ardeiul chipotle și deplasați-vă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Adăugați filetul de porc în pungă și sigilați, îndepărtând cât mai mult aer posibil și puneți-l într-un recipient pentru a prinde orice scurgeri. Marinați la frigider timp de 6 până la 24 de ore, rotind punga la jumătatea timpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
6
Așezați marinada rămasă într-un recipient acoperit și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
7
Scoateți filetul din pungă și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți marinada rezervată din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
9
Umpleți un demaror mare de coș de fum cu cărbune natural și lumină. Odată ce cărbunele este cenușiu și alb, aproximativ 30 de minute, aruncați cărbunele fierbinte pe cel mai mic grătar al grătarului și întindeți-l într-un strat uniform folosind clești extra-lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Așezați grătarul de gătit înapoi pe grătar și acoperiți cu capacul; încălziți grătarul la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Scoateți filetul din pungă și așezați-l în centrul grătarului. Aruncați punga cu marinată. Acoperiți și gătiți timp de 12 până la 15 minute, rotind la fiecare 1 1/2 până la 2 minute, până când filetul atinge o temperatură internă de 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
13
Scoateți filetul de pe grătar și așezați-l pe o bucată mare de folie de aluminiu grea pliată la margini pentru a crea un coș și turnați marinada rezervată. Înfășurați bine și odihniți-vă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Scoateți la o placă de tăiere și felie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
15
Garnisiți cu cilantro și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu. Duo de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, îmbunătățind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista