Muschiulet De Porc Cu Geamuri Portocalii

Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 felul principal? Filetul de porc glazurat cu portocale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 5. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 189 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, marmeladă de portocale, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Chile-Muschiulet De Porc Glazurat Portocaliu, Muschiulet de porc umplute cu geamuri portocalii, și Coajă De Porc Glazurată Cu Portocale-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. aliniați o tigaie mare cu folie grea și așezați un suport de sârmă în interior.
Presărați filetul cu sare și piper și prăjiți timp de 15 minute.
Combinați marmelada și ghimbirul măcinat.
Periați peste tot filetul și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte citește 68°, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Întoarceți cuptorul la fiert și așezați filetul sub broiler pentru a carameliza marmelada, 1 până la 1 1/2 minute (urmăriți cu atenție și îndepărtați înainte ca gemul să înceapă să ardă).
Se lasă să stea 5 minute înainte de feliere și servire.