Muschiulet De Porc Burgundia

Muschiulet De Porc Burgundia
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc Burgundia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 385 calorii, 47G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de sos brun, ceapă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. 587 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este super. Încercați Muschiulet De Porc Burgundia, Filet De Porc Cu Sos De Boabe De Piper Visiniu, și Carnitas de porc mai sănătos cu filet de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați carnea de porc într-un vas de copt de 9x13 inch și presărați carnea cu sare, piper și usturoi praf. Se acoperă cu ceapă și țelină și se toarnă vin peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Când ați terminat de copt, scoateți carnea din vasul de copt și așezați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă amestecul de sos în vasul de copt cu vin și sucuri de gătit și se amestecă până se îngroașă. Se taie carnea și se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista