Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel prăjit
Pepper Crusted muschiulet cu crema de ciuperci și friptură de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1329 calorii, 107G de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $18.1 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper grosier, fripturi de vită, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel, Mușchi De Vită Cu Crustă De Piper, și Muschiulet De Porc Cu Crustă De Piper.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți sparanghelul pe o foaie mică de copt și îmbrăcați-vă cu o picătură liberală de ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare. Prăjiți sulițele într-un cuptor încins până când sunt fragede și capetele sunt crocante și ușor rumenite la margini, aproximativ 10 până la 12 minute. Sparanghelul ar trebui să rămână verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Kilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Luați frigul de pe carne, apoi turnați ardeiul negru pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la mare. Când uleiul fumează, apăsați fiecare friptură în piper pentru a acoperi apoi așezați partea piperată în jos în tigaie. Căutați și caramelizați carnea 3 până la 4 minute, întoarceți și gătiți încă 2 minute pentru rare, 3 minute pentru Roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce carnea gătește, încălziți o tigaie mică peste flacără medie și topiți apoi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ciupercile și sotati-le ușor timp de 4 până la 5 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper și adaugă coniac sau coniac în tigaie. Fii atent la flare up-uri. Poate doriți să adăugați lichiorul de pe blatul aragazului, apoi să readuceți tigaia la foc. Reduceți lichidul la jumătate, gătiți alcoolul și concentrați aroma, apoi amestecați crema și încălziți-o. Reduceți puțin căldura și lăsați sosul să se îngroașe 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Coniac
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarna sosul peste carne si se serveste cu sparanghel alaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch