Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel prăjit

Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel prăjit
Pepper Crusted muschiulet cu crema de ciuperci și friptură de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1329 calorii, 107G de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $18.1 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper grosier, fripturi de vită, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Muschiulet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel, Mușchi De Vită Cu Crustă De Piper, și Muschiulet De Porc Cu Crustă De Piper.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți sparanghelul pe o foaie mică de copt și îmbrăcați-vă cu o picătură liberală de ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare. Prăjiți sulițele într-un cuptor încins până când sunt fragede și capetele sunt crocante și ușor rumenite la margini, aproximativ 10 până la 12 minute. Sparanghelul ar trebui să rămână verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Luați frigul de pe carne, apoi turnați ardeiul negru pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la mare. Când uleiul fumează, apăsați fiecare friptură în piper pentru a acoperi apoi așezați partea piperată în jos în tigaie. Căutați și caramelizați carnea 3 până la 4 minute, întoarceți și gătiți încă 2 minute pentru rare, 3 minute pentru Roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În timp ce carnea gătește, încălziți o tigaie mică peste flacără medie și topiți apoi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile și sotati-le ușor timp de 4 până la 5 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper și adaugă coniac sau coniac în tigaie. Fii atent la flare up-uri. Poate doriți să adăugați lichiorul de pe blatul aragazului, apoi să readuceți tigaia la foc. Reduceți lichidul la jumătate, gătiți alcoolul și concentrați aroma, apoi amestecați crema și încălziți-o. Reduceți puțin căldura și lăsați sosul să se îngroașe 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarna sosul peste carne si se serveste cu sparanghel alaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista