Muschiu de vita umplut

Muschiu de vita umplut
Mușchiul de vită umplut necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 6,96 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 57 g de grăsimi și un total de 712 calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Dacă aveți la îndemână muschi de vită, unt, eșalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiu de vită umplut , Mușchiu de vită umplut și Mușchiu de vită umplut cu crab .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-o tigaie medie, topiți untul și gătiți ceapa sau ceapa la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile și fierbeți la foc mic aproximativ 5 minute sau până când lichidul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Lasa sa se raceasca.
5
Fluture mușchiul de vită tăind carnea de vită pe lungime în centru până la 1/2 inch de cealaltă parte. Pune carnea de vită deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Pentru a umple muschiul, deschide carnea de vita si presara in interior sare si piper si unge cu sos de soia. Turnați amestecul de ciuperci în centrul muschiului. Aduceți cele 2 părți ale muschiului în sus și în jurul umpluturii pentru a se întâlni. Folosind sfoară de măcelar, legați muschiul împreună la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Puneți muschiul într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Se prăjește timp de 40 de minute pentru rar mediu.
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Tăiați felii de aproximativ 1 1/2 inci grosime.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista