Muschiu de vita umplut

Muschiu de vita umplut
Mușchiul de vită umplut necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 6,96 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 57 g de grăsimi și un total de 712 calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Dacă aveți la îndemână muschi de vită, unt, eșalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiu de vită umplut , Mușchiu de vită umplut și Mușchiu de vită umplut cu crab .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie medie, topiți untul și gătiți ceapa sau ceapa la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciupercile și fierbeți la foc mic aproximativ 5 minute sau până când lichidul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Lasa sa se raceasca.
5
Fluture mușchiul de vită tăind carnea de vită pe lungime în centru până la 1/2 inch de cealaltă parte. Pune carnea de vită deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Pentru a umple muschiul, deschide carnea de vita si presara in interior sare si piper si unge cu sos de soia. Turnați amestecul de ciuperci în centrul muschiului. Aduceți cele 2 părți ale muschiului în sus și în jurul umpluturii pentru a se întâlni. Folosind sfoară de măcelar, legați muschiul împreună la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Puneți muschiul într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Se prăjește timp de 40 de minute pentru rar mediu.
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Tăiați felii de aproximativ 1 1/2 inci grosime.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista