Muschiu de vita la gratar cu piure de sfecla aurie si branza albastra
Mușchiul de vită la grătar cu piure de sfeclă aurie și brânză albastră este un fel principal care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, primară și cetogenă are 471 de calorii , 24 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Pentru 5,05 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare și piper, supă de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru 4 iulie . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dip de sfeclă aurie și brânză albastră , Salată de sfeclă aurie și brânză de capră albastră și muschi de vită cu brânză albastră .
Instrucțiuni
1
Puneți muschiul într-un recipient nereactiv.
2
Se amestecă uleiul de măsline, usturoiul, șota, rozmarinul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă marinada peste muschiu și se pune la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Curățați și tocați grosier sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
5
Puneți într-o oală cu sos cu foi de dafin, supa de pui și sare. Se fierbe până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De Kale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Pune amestecul în blender și pasează până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, prăbușiți în brânza albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți sosul de sfeclă din blender și potriviți cu sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Încălziți grătarul. Grătiți muschiul până la rar, aproximativ 20 de minute în total, întorcându-l pentru a se găti uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Lăsați muschiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de a fi tăiat în 12 bucăți (4 uncii).
10
Stropiți carnea de vită cu sos de sfeclă și decorați cu rucola și serviți.