Muschiu de vita cu sos de ciuperci
Mușchiul de vită cu sos de ciuperci este un fel principal care servește 4. O porție conține 520 de calorii , 55 g de proteine și 29 g de grăsime . Pentru 7,31 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați usturoi, sare, fripturi de mușchi de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 66% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mușchi de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® , Mușchi de porc umplut cu ciuperci sărate și Mușchi de vită Wellington .
Instrucțiuni
Frecați fripturile cu piper. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine- gata, 170°).
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile în unt timp de 3-4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul, vinul și sarea. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa.