Muschi de porc parmezan

Muschi de porc parmezan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă mușchiul de porc cu parmezan. Această rețetă face 2 porții cu 415 calorii, 44 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 2,78 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este bun. Încercați parmezan de muschi de porc, parmezan de muschi de porc rapid și muschi de porc cu ierburi și pâine prăjită cu parmezan și ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în 1/2 inch. felii; aplatizați la 1/8 inchi. grosime. Se imbraca cu parmezan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Într-o tigaie mare, căliți ceapa, ciupercile și usturoiul în 1 linguriță de unt și 1 linguriță de ulei până se înmoaie; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți carnea de porc în untul și uleiul rămas, în loturi, la foc mediu, timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când sucurile sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți și păstrați la cald.
4
Adăugați bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă vinul sau bulionul suplimentar și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviți cu amestec de carne de porc și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista