Muschi de porc hawaian

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., muschiul de porc hawaian ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 327 de calorii . Pentru 1,67 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca fel principal. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr brun, ceapă, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este excelent. Muschiul de porc învelit în slănină , muschiul de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii și muschiul de porc la grătar cu ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți mușchiul de porc într-o mică adâncime de 9x13 inci; se presară cu zahăr brun, pudră de chili, pudră de usturoi și piper negru.
Întindeți conserve de ananas peste muschiu. Aranjați ceapa, ardeiul gras portocaliu și ardeiul gras roșu pe și în jurul muschiului.
Amestecați sucul rezervat de la mandarine și ananasul zdrobit într-un castron mic; se toarnă cel puțin 1/2 cană de suc rezervat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când muschiul nu mai este roz în centru, 45 până la 60 de minute. În ultimele 20 de minute de gătire, puneți peste muschiu mandarine și ananas. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii de porc ar trebui să indice cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).