Muschi de porc cu sos de stafide

Muschi de porc cu sos de stafide
Loin de porc cu sos de stafide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 360 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, friptură de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc frecat la grătar cu chutney de stafide-muștar, Carne de porc sărată cu ceapă, stafide și compot de usturoi, și Muschi de porc cu sos de coacaze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fante în friptura de porc, folosind un cuțit ascuțit; împingeți felii de usturoi în fiecare fantă. Frecați coapsele de porc uniform cu sare și piper. Se rumenesc pe toate părțile în ulei vegetal fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați într-o tigaie mare unsă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Feliați și serviți cu sos de stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista