Muscaturi De Cartofi Parmezan
Mușcăturile de cartofi parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, cartofi rotunzi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Muscaturi De Cartofi Parmezan, Lămâie Caper Parmezan Salată De Cartofi Mușcături, și Mușcături De Salată De Cartofi Parmezan Cu Lămâie-Caper.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, slănină, piper și usturoi; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți cu grijă pulpa, lăsând o coajă de 1/4 inch. Puneți pulpa de cartofi cu o furculiță; se amestecă brânza și salvia.
Se adaugă în amestecul de ceapă, amestecând bine. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de cartofi în fiecare coajă. Aranjați cartofii umpluți pe o foaie de copt și fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură 3 minute sau până se rumenesc ușor.