Muscaturi De Cartofi Parmezan

Muscaturi De Cartofi Parmezan
Mușcăturile de cartofi parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, cartofi rotunzi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Muscaturi De Cartofi Parmezan, Lămâie Caper Parmezan Salată De Cartofi Mușcături, și Mușcături De Salată De Cartofi Parmezan Cu Lămâie-Caper.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapă, slănină, piper și usturoi; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți cu grijă pulpa, lăsând o coajă de 1/4 inch. Puneți pulpa de cartofi cu o furculiță; se amestecă brânza și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Se adaugă în amestecul de ceapă, amestecând bine. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de cartofi în fiecare coajă. Aranjați cartofii umpluți pe o foaie de copt și fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista