Nevoie de o curs principal fără gluten? Musaca de legume cu brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinete, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Musaca De Legume, Musaca De Legume, și Musaca De Legume Prăjite.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
5
Adăugați 1 cană de apă, quinoa, pastă de roșii, sare, piper și roșii. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Așezați jumătate din feliile de vinete pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; acoperiți ușor ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit. Se fierbe 5 inci de la căldură timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu vinetele rămase. Pune vinetele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați ciuperci; gatiti 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
13
Adăugați vin și sos de soia; se fierbe 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Se ia de pe foc; se amestecă mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
15
Combinați iaurtul, brânza feta, ouăle și albușul de ou într-un castron, amestecând bine cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Întindeți jumătate din sosul de roșii în fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate din feliile de vinete peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
17
Se întinde amestecul de ciuperci peste vinete; se presară parmezan. Puneți sosul de roșii rămas peste brânză; se acoperă cu feliile de vinete rămase. Lingura amestec de iaurt uniform peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și Stafide
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
18
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când toppingul este ușor rumenit.
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.