Rețeta de murături indiene rapide ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 24 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, semințe de muștar brun, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Murături Rapide, Murături Rapide, și Murături Rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ulei cald într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați semințe de muștar și gătiți până când apar, aproximativ 2 minute. Dintr-o dată, adăugați condimentele rămase, cu excepția turmericului și gătiți, amestecând, până când condimentele sunt foarte aromate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Turmeric
Condimente
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
3
Adăugați turmeric și amestecați până la sfârâit. Adăugați cu grijă 1/2 cană de apă, oțetul, sucul de lămâie, zahărul, sarea, usturoiul și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Turmeric
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
Apă
Sare
4
Împachetați sulițele de castraveți într-un castron adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă lichid de decapare peste ele, se cântărește cu o farfurie mică pentru a se menține scufundat și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute. Ridicați murăturile din saramură pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muraturi
Saramură
6
Faceți înainte: răciți, acoperiți, până la 2 zile (murăturile vor deveni mai aromate).
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.