Murături Dulci De Vară
Vara muraturi dulci este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet de cidru de mere, castraveți, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 21 de ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Carolina A Tras Glisoarele De Pui Cu Murături Ușoare De Vară, Sirop Dulce De Afine De Vară, și Muraturi Dulci Crocante.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați oțetul de cidru, sarea, zahărul, tumericul și semințele de muștar. Aduceți la fierbere și lăsați să gătească încă 5 minute.
Între timp, feliați castraveții și ceapa. Împachetați ușor legumele într-un borcan de conserve de 1 litru sau alt recipient de dimensiuni similare.
Se toarnă lichid fierbinte peste legumele din recipient. Refrigerați timp de 24 de ore și bucurați-vă! Păstrați la frigider.