Murături De Mărar De Dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murăturile de mărar de dovlecei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 150 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mărar, ardei iute fresno, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Murături De Mărar, Murături De Mărar, și Murături De Mărar.
Instrucțiuni
Dacă utilizați dovlecei de 4", înjumătățiți pe lungime. Dacă folosiți dovlecei de 8", înjumătățiți transversal, apoi sferturi pe lungime.
Așezați într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de sare și 4 căni de gheață.
Adăugați apă rece pentru a acoperi. În partea de sus, cu o placă de păstratsupus.
Împărțiți crenguțele de mărar și următoarele 6 ingredienteîntre 2 borcane curate și fierbinți de 1 litru; pus deoparte.
Aduceți oțet, zahăr, restul de 2 lingurisare și 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare. Lucrând în loturi, adăugați dovleceliși gătiți, amestecând ocazional, până când Kaki înculoare și ușor flexibil, aproximativ 2 minute.Folosind clești, transferați dovleceii în borcane.
Împărțiți siropul fierbinte între borcane pentru a acoperidovlecei, lăsând spațiu de 1/2 " deasupra. Wiperims, sigiliu, și procesul într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute. Lăsați cel puțin o săptămână să mureînainte de a mânca.