Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murăturile de mărar de dovlecei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 150 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mărar, ardei iute fresno, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Murături De Mărar, Murături De Mărar, și Murături De Mărar.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați dovlecei de 4", înjumătățiți pe lungime. Dacă folosiți dovlecei de 8", înjumătățiți transversal, apoi sferturi pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 2 linguri de sare și 4 căni de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Gheață
4
Adăugați apă rece pentru a acoperi. În partea de sus, cu o placă de păstratsupus.
5
Lăsați să stea 2 ore.
6
Scurgere; clătiți.
7
Împărțiți crenguțele de mărar și următoarele 6 ingredienteîntre 2 borcane curate și fierbinți de 1 litru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
8
Aduceți oțet, zahăr, restul de 2 lingurisare și 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare. Lucrând în loturi, adăugați dovleceliși gătiți, amestecând ocazional, până când Kaki înculoare și ușor flexibil, aproximativ 2 minute.Folosind clești, transferați dovleceii în borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
9
Împărțiți siropul fierbinte între borcane pentru a acoperidovlecei, lăsând spațiu de 1/2 " deasupra. Wiperims, sigiliu, și procesul într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute. Lăsați cel puțin o săptămână să mureînainte de a mânca.