Murături De Mărar

Murături De Mărar
Marar muraturi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de murat, oțet, castraveți lungi de murat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 351 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Marar muraturi de borcan, Murături De Mărar, și Murături De Mărar.

Instrucțiuni

1
Spălați castraveții și puneți-i în chiuvetă (folosesc cada!) cu apă rece și o mulțime de cuburi de gheață. Înmuiați în apă cu gheață cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 8 ore. Reîmprospătați gheața după cum este necesar. Sterilizați 8 (1 litru) borcane de conserve și capace în apă clocotită timp de cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
GheațăGheață
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Într-o oală mare la foc mediu-mare, combinați oțetul, apa și sarea de decapare. Aduceți saramura la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SaramurăSaramură
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În fiecare borcan, puneți 2 jumătăți de cuișoare de usturoi, un cap de mărar, apoi castraveți suficienți pentru a umple borcanul (aproximativ 1 kilogram). Apoi adăugați încă 2 jumătăți de usturoi și 1 fir de mărar. Umpleți borcanele cu saramură fierbinte. Sigilați borcanele, asigurându-vă că ați curățat jantele borcanului de orice reziduu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
SaramurăSaramură
MărarMărar
4
Procesați borcanele sigilate într-o baie de apă clocotită. Procesați borcanele quart timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Păstrați murăturile timp de cel puțin 8 săptămâni înainte de a mânca. Refrigerați după deschidere. Murăturile se vor păstra până la 2 ani dacă sunt depozitate într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista