Murături De Mărar
Marar muraturi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de murat, oțet, castraveți lungi de murat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 351 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Marar muraturi de borcan, Murături De Mărar, și Murături De Mărar.
Instrucțiuni
Spălați castraveții și puneți-i în chiuvetă (folosesc cada!) cu apă rece și o mulțime de cuburi de gheață. Înmuiați în apă cu gheață cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 8 ore. Reîmprospătați gheața după cum este necesar. Sterilizați 8 (1 litru) borcane de conserve și capace în apă clocotită timp de cel puțin 10 minute.
Într-o oală mare la foc mediu-mare, combinați oțetul, apa și sarea de decapare. Aduceți saramura la fierbere rapidă.
În fiecare borcan, puneți 2 jumătăți de cuișoare de usturoi, un cap de mărar, apoi castraveți suficienți pentru a umple borcanul (aproximativ 1 kilogram). Apoi adăugați încă 2 jumătăți de usturoi și 1 fir de mărar. Umpleți borcanele cu saramură fierbinte. Sigilați borcanele, asigurându-vă că ați curățat jantele borcanului de orice reziduu.
Procesați borcanele sigilate într-o baie de apă clocotită. Procesați borcanele quart timp de 15 minute.
Păstrați murăturile timp de cel puțin 8 săptămâni înainte de a mânca. Refrigerați după deschidere. Murăturile se vor păstra până la 2 ani dacă sunt depozitate într-un loc răcoros și uscat.