Murături cu mărar
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană ? Murături cu mărar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 25 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână boabe de piper, mărar, sare de murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 240 de ore și 15 minute . Cu un scor de 31% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Murături cu ghimbir , Murături japoneze și Murături cu morcovi și castraveți de la frigider .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Se amestecă sarea și apa într-un ulcior și se amestecă până când sarea se dizolvă.
Clătiți bine castraveții și tăiați tulpina capătului florii. Pus deoparte.
Puneți boabele de piper, fulgii de piper, usturoiul, semințele de mărar și mărar proaspăt într-un vas de 1 galon.
Adăugați castraveții în vas deasupra aromelor.
Se toarnă amestecul de saramură peste castraveți pentru a se acoperi complet.
Turnați apa rămasă într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon și sigilați.
Puneți punga deasupra murăturilor asigurându-vă că toate sunt complet scufundate în saramură. Puneți într-un loc răcoros și uscat.
Verificați vasul după 3 zile. Fermentația a început dacă vedeți bule care se ridică în vârful vasului. După aceasta, verificați vasul zilnic și îndepărtați orice gunoi care se formează. Dacă se formează gunoi pe punga de plastic, clătiți-o și întoarceți-vă în partea de sus a vasului.
Fermentarea este completă când murăturile au un gust acru și bulele au încetat să mai crească; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 6 până la 7 zile. Odată ce se întâmplă acest lucru, acoperiți vasul ușor și puneți-l la frigider timp de 3 zile, degresând zilnic sau după cum este necesar. Păstrați până la 2 luni la frigider, degresând după nevoie. Dacă murăturile ar trebui să devină moi sau să înceapă să capete un miros neplăcut, acesta este un semn de deteriorare și trebuie aruncat.