Muraturi De Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați murăturile de sparanghel. Această rețetă face 25 de porții cu 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de oțet, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigider Sparanghel Muraturi, Spring Sweet Pea / Asparagus muraturi din "Sara Foster' s Southern Kitchen", și Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați partea de jos a sparanghelului, astfel încât sparanghelul să se încadreze în 2 (1-qt.) sterilizate conserve borcane, lăsând 1/2-inch headspace. Aruncați capetele de sparanghel. Împărțiți sarea și următoarele 4 ingrediente între borcane. Împachetați sparanghelul tăiat, capetele ascuțite, în borcane.
Aduceți oțet, zahăr și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Se toarnă amestecul de oțet peste sparanghel, umplând la 1/2 inch de sus. (Umpleți borcanele cu apă caldă suplimentară, dacă este necesar.)
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți cu capace metalice și înșurubați benzile. Se agită pentru a combina și se răcește 24 de ore. A se păstra la frigider până la 1 lună.